Hoppa direkt till innehåll

Bröllopsdag

2007-08-10 -
27
Idag är det min och Tinas bröllopsdag! Vi har varit gifta i hela fem år nu. Inte dåligt! Om en månad så har vi varit ihop i nio år också.
Så, vad ska vi göra på bröllopsdagen då? Ja, det verkar sm om sömn ligger högt på listan just nu. Tina var på reggae-festival igår och kom hem klockan mitt i natten, smällde i dörren och väckte barnen som ställde sig i kö för att kissa under ivriga hyschningar från Tina. Men innan dess så blev jag bryskt väckt av att slangen till luftkonditioneringen drällde i golvet, varpå jag insåg att klockan var halv två och Tina fortfarande inte var hemma. Oförmögen att somna om på grund av oro så fick jag ju lov att gå upp och ringa henne. I mörkret i kontoret på våningen nedan så välter jag ju givetvis ur ett glas med vatten (det var en sådan dag, dottern välte ut ett juiceglas och jag en kaffekopp tidigare på kvällen) så det var bar att torka rent innan man lyckades ringa henne. Inget svar! Men signalen gick ändå fram, så mobilen kan inte ha brunnit upp i ett stort eldinferno när deras bil sladdade av vägen och exploderade på grund av galna 18-åringar trängt dem av E18 på vägen hem. Tur det!
En sekund senare så ringer Tina tillbaka och berättar att dom är på väg hem. Puh! Jag somnar om och vaknar som sagt bryskt av att Tina - uppenbarligen ruskigt förbannat på något - smäller i dörren. Ok, den är lite trög ibland, men jag lyckas minsann komma hem sent utan att väcka hela grannskapet, hörru!
Bröllopsdag ja! Tanken var först att vi skulle låna ut barnen till farmor (check!) och ha en mysig hemmakväll där vi lagade god mat tillsammans (oxfil+e de provencale au revoir de la francious eller något sådant) och sen kanske kolla på någon trevlig film (är The 40 Year Old Virgin rolig? Bra? Skoj? Skit?). Men jag talade just med Tina i telefonen och det är tydligt att hon inte skulle orka med något av ovanstående med tanke på föregående kväll och nattliga äventyr. Så då borde hon åtminstone vila och sen får vi se? Ja, jag vet inte.
Faktum är att vi båda varit ruskigt dåliga på att komma ihåg bröllopsdagar förut, så vi har alltid efter-firat med en middag eller liknande. Men i år skulle vi minsann visa dem! Haha! Eller kanske inte. Vi får väl se vad som blir av kvällen. Big Mac & Co och somna framför Simpsons är ju också ruskigt romantiskt... Hmmmm.
Mer i Webblog
Spela p MediaPC
Flatout Ultimate Carnage
FPS p konsoll
Brllopsdag
iLifeikonerna
Billigare och snabbare
GameConnect
Börjar likna en bar!
Reglar på plats
Rivning pågår!
Mjölner!
Örnen börjar bli redo för Sweden Rock
Utebar!
Mixtejp
Norrsken
Kan ha "råkat" skaffa något på Sci-Fi-mässan
Recension: Steam Hotell
Det börjar ta form med hemma-spa:et
Rostfärg och IKEA-lampa
Create a physical book from my digital book
Survey Island
Someone is trying to sell my map!
Julkalender
Myst book updated
Recension: Yasuragi Ryokan Hanare
Recension: Ad Astra
Ny tatuering - midgårdsormen!
Minnestal till en kaffekopp
Förlovade
Sweden Rock 2023
Ny nummerskylt för huset
Fix i husbilen
Grubbelgubbe
Uppdateringar i verkstaden!
Måla med rostfärg
Vårfix i trädgården
Jung Kook
Pappaskämt och annan humor
Bilder på spelbordet när det används
Använda laserskäraren för att skapa innehål...
Julklappar med laserskärare
Budget-Spa
Nyckelskåp
Fjällkaffe
1/20 DeLorean Time Machine
Caso Outdoor Cooler
Minikyl Coca Cola
Verktygsvagn med verktyg, 161 delar
CSS filters for background images
Huset ommålat!
Skiss för tatuering
Spelbordet klart
Laser cutting my Myst Island
We Can Do It
Batwing
Elsa
Skaffat husbil