DSLR Gear No Idea
2013-05-31 -
0
nikond3s
Sony har lanserat en ny reklamkampanj som heter DSLR Gear No Idea. Det är en serie med videoklipp på Youtube som driver med folk som äger stora systemkameror och kanske inte alltid vet hur man hantera dem. Här är ett exempel:
Viral marknadsföring - det är meningen att du ska dela med dig av denna till dina vänner som ska känna igen sig i filmen. I själva videon så är det knappt någon som helst marknadsföring, förutom vid beskrivningen på youtube. Den länken går till den här sidan där dom påstår att man får "DSLR quality without the difficulty". Där har dom samma videos som ovan fast med mer tydligt reklambudskap:
Som DSLR-ägare så kan jag helt klart identifiera med hela grejen att ta med sig en stor dyr kamera till barnens sportevenemang och att man kanske ser lite larvig med hela den utrustningen, precis som han i videon ovan. Men det finns ju en anledning till att jag tar med mig min D3s med en 70-200/2.8 lins, det är ju minst lika mycket för linsens skull som för kamerans otroliga prestanda vid högt ISO. Den kombinationen gör att jag kan ta bilder som en Sony NEX helt enkelt inte kan ta.
Och jag tycker det är värt att notera att så fort pappan i videon har fått tag på sin NEX-kamera så ser han inte det minsta mindre töntig ut heller.
Och en annan poäng här är ju att Sony faktiskt säljer systemkameror. Hur känner sig dom som faktiskt äger och använder en Sony systemkamera när dom ser Sony påstå att deras NEX-kameror är lika bra? Det vore ju en sak om Sony här försökte skohorna sig in i en produktkategori som dom annars inte säljer i, men här försöker dom ju konkurrera med sig själva delvis.
Mer i Webblog
Omni Lpband fr spel
Anvnd aldrig den inbyggda blixten
Biltrff
DSLR Gear No Idea
Ny rendering av bilen
Ny frg p bilen
The Poet
Porträtt av u/elizabeeeef
Jämförelse 135 mm
Porträtt av kompis mamma
Använda utrymmet under trappen
Spelbord
Pimpning av köks-ön
Jag saknar min Dodge!
Acrylic drip
Renoverad ateljé
Nytt hemmakontor
Ny tatuering
Fågel Fenix

Vilken locksång väcker din uppmärksamhet?
Grace
I’m a lumberjack and I’m ok
Dodgen upplagd för försäljning
Gamingstol som kontorsstol
Sun and Stars
Barking up the wrong tree
Light at the end of the tunnel
Serveringsbricka
Regntunnor och grus
Pergola
Uppdatering av ikoner
Renoverat sidobord
Malin och Alex bröllop
Pizza på grillen
Myst linking book and Gehn's Inkwell
Utebord
Bord i biorummet
Mattsvart Dodge
Susann's gravidmage
Simson och Isi
Det blev en Volvo XC90
Ny bil?
Vardagsrumsbord
Altantak
Steven och Susann's bröllop
Trapprenovering
Semesterplanering

En sak jag saknat väldigt länge är en app på till exempel iPad där man kan lägga upp sina sommarplaner. Vi skriver ju givetvis upp i kalendern när vi tar semester, när det är skollov och liknande, men det trängs ju med en massa annat onödig information när man vill sätta sig ned och planera semester, ledighet, aktiviteter. Man vill gärna ha en sjysst översikt över bara det som ...
Paulig och Release Finans

Detta är helt galet. 2015 så skaffade vi en rätt så high end-espressomaskin till kontoret. En Thermoplan One. Företaget som levererade den heter Paulig och med dem skrev vi ett hyresavtal på maskinen.
Mother of Dragons
Maleficent
Bakbord
Extrabord till jul
Renoverat vardagsrumsbord
Nattduksbord
Crock Pot
PanPastel
Tron för Sigge
Road Trip Italien!
#inlineditbutton