Ny färg på bilen?
matteblack-red
Om man skulle ha en ny färg på bilen, vilken skulle man då ha?
Nä, omlackning är inte aktuellt, men jag har precis "upptäckt" Plasti Dip. Eller, jag har känt till att många målar sina fälgar med Plasti Dip, men fick reda på nyligen att man kan göra det med hela bilen! Det är en speciell färg man sprayar på och den fäster på det mesta. När man tröttnar på färgen så kan man dra av den som om den vore ett stort klistermärke och kvar under finns originallacken bevarad som i nyskick!
Det är rätt fränt, och det är klart det kräver sin finess om man ska spraymåla hela sin bil, men på www.dipyourcar.com så har dom länkar till en uppsjö med youtube-videor på det, och även om dom är proffs så är dom ändå noga med att hela tiden poängtera att alla kan göra det. Dom säljer färdiga kit för hela bilen där man får med allt man behöver.
Svenska www.dipit.se är återförsäljare av Plasti Dip och dom har även dom färdiga kit som är betydligt billigare än att lacka om eller till och med foliera bilen.
Tina är lite emot detta, hon tycker bilen är fin som den är. Och jag har sett framför mig en mattsvart bil med röda fälgar. Men jag vet inte, kan vara kul att ha i åtanke. Har efter vintern lite små lackskador på bilen (tyvärr) så detta vore ju ett sätt att "skyla" dem helt klart.
Mer i Webblog
Biltrff DSLR Gear No Idea Ny rendering av bilen Ny frg p bilen The Poet Triggrse Splittrad tillvaro p webben del 2
Nyckelord: dodge charger, dodge, plasti dip eller lackering
Power Meet Avgassystemet klart Avgassystemet klart Ny frg p bilen Dodge Charger Stripes Avgassystemsproblem