Volvo XC90
2008-08-24 - volvo, xc90
2
XC90exterior11
Volvo XC90
Så, i mars så går leasingperioden ut för min nuvarande bil och det blir dags att skaffa en ny. Jag hade min nuvarande inne på service i förrgår och tänkte att jag skulle snacka lite med en säljare när jag ändå var där.
Drömbilen har länge varit en Volvo XC90 för att ja, jag gillar stora bilar helt enkelt. Den var på tok för dyr för mig 2006, men jag tänkte fråga hur det fungerar när man byter in den bilen man har och så vidare. Det visar sig att schablonvärdet för min nuvarande bil är ungefär 140 000 kr, och om jag tar dom pengarna och lägger på en handpenning så visade det sig att månadskostnaden kunde bli lägre med en XC90 än nuvarande bil, vilket ju var fantastiskt trevligt. Så som det ser ut nu så kan min nästa bil bli en XC90!
Förmånsvärdet blir ju högre förstås, så den kostar mig ju mer i skatt privat, men då det är lägre månadskostnad så kan man ju kanske kompensera det med att ta ut lite mer i lön.
Hoppas! smile
Mer i Webblog
Forum p sandmannet Nutid dtid hur symbolsprket frndras The Force Unleasheddemot Volvo XC90 Star Wars The Clone Wars Releasedatum Tilt Shift
Nyckelord: volvo eller xc90
Det blev en Volvo XC90 Nyvaxade bilar Ingen XC90 fr mig Volvo XC90