Vilken iPod?
2007-09-06 - apple, iphone, ipod, prylar
0
classicsilver
Jaha, då var det kört igen då. Som vanligt så får man gravt ha-begär efter varje Apple keynote, men efter den senaste, som man kan se här så är det inte bara ett stort ha-begär, utan jag vet inte riktigt vad jag vill ha.
Givetvis så väntar jag lika ivrigt som resten av världen på att Apple ska släppa iPhone i mitt land, men jag har hela tiden tänk (förutom hela 3G-grejen och GPS) men det finns ju svagheter även med den modellen. Alla modeller har ju för och nackdelar och det är svårt att veta vilken modell man ska välja numera, ett problem som man i regel inte haft med Apple-produkter.
07nanofam
Nackdelarna med alla utom iPod classic är ju lagringsutrymmet. Jag har mycket musik och förutom att det är smidigt att alltid ha allt med sig så fungerar det ju också som backup av musik och foton. Men, jag lyssnar ju i regel sällan på all min musik hela tiden, och med lite disciplin så kan jag välja vilka foton och vilken musik som ska vara på min iPod.
touchhand
Jag har en idag och är nöjd med den. Jag kollar aldrig på film på den (för jag åker ju inte buss till jobbet och sådant) och i regel pluggar jag in den i min iPod connector i min Volvo. Och där är jag ju ändå begränsad till 10 stycken spellistor. Detsamma med min och som ju vore perfekt om man pendlade, vilket jag tyvärr inte gör.
Så vilken iPod ska man ha då? Eller ska jag slita vidare med min 80GB och vänta på iPhone? Nej, det känns inte som ett alternativ. Då är det ju iPod touch som är den givna kandidaten. Den är frän, fräsch och har en hel del fräna nya funktioner som iTunes Wifi Store som gör att du kan köpa musik direkt från iPod:en, en funktion som alla har velat ha sedan dinosaurierna dog ut.
Men sen kommer ju iPhone och då är man körd igen. Jobbigt att vara pryltokig!

Uppdatering

Jag har nu beställt iPod touch. Kändes som det rätta valet. Jag har även beställt spel-pc'n som jag pratade om tidigare.
Mer i Webblog
Halleluja Detta suger Apple Sandmaniatrjor Vilken iPod Skrmdump Bygga PC Text i ikoner
Nyckelord: apple, iphone, ipod eller prylar
Sandmaniatheme till din iPhone iPhonerecension Jag har en iPhone Vilken iPod Min hembio iLifeikonerna Billigare och snabbare