iPod nano på steroider
2011-12-03 - ipod, iphone, ipod nano, iOS
0
Jag köpte en iPod nano, den nya med touchskärm, när den kom ut. Tanken var att använda den som iPod när jag simmade (köpte vattenkit från www.h2oaudio.com ) samt som armbandsur. Jag köpte mitt armband från lunatik.com som har två modeller.
344606592683898
Men iPod nano har lite begränsningar dock. Bland annat har den ingen högtalare. Nu menar jag inte för att lyssna på musik utan inte ens en högtalare för alarm till den medföljande tidtagarurs-appen. Sen är den inte "öppen" för utvecklare, så det är bara Apples appar som finns på den. Ingen spotify här inte! Men då den inte har möjlighet till nätverk heller så är det ju lite förståeligt.
Men nätverk borde den dock kunna ha. Inte 3G, men åtminstone ett svagt wifichip för 802.11b eller liknande. Eller bara för användning via tethering via iPhone. Eller bara Bluetooth som den använder för att kommunicera med iPhone. Jag vill ju inte surfa på den direkt, men tänk vad fränt det vore om iPhone och iPod nano kunde snacka med varandra. iPodden visar till exempel notifications från iPhonen. Och påminnelser. Eller tänk er att kunna använda iPodden som mikrofon för Siri!
Så med ett litet bluetooth-chip och en liten högtalare så skulle den helt klart kunna bli ruskigt frän! Apple, lyssnar ni?
Mer i Webblog
Min kamerautrustning ComUnite Blogga stort eller litet iPod nano p steroider Vrldens dyraste fotografi Nyheter vs Ondigt skit Canon 1DX
Nyckelord: ipod, iphone, ipod nano eller iOS
Atlasapp Nostalgiskt Mediacenter fr teknikfientliga iPod nano p steroider iPhone 4 Hur Apple ddar Nintendo och Sony p mobila marknaden BeGood