Atlas-app
2012-04-27 - atlas, iphone, apps, programmering
0
atlas
Jag skulle verkligen vilja fixa en Atlas-app för iPhone. En där man enkelt kan skriva och redigera texter. Atlas har väldigt bra stöd för mobila enheter och att skapa mobilvänliga versioner av en sida är enkelt. Men det är en svaghet med iPhone som jag inte fattat att Apple inte har fixat! Man kan inte ladda upp bilder via webbformulär! <input type="file" /> funkar helt enkelt inte och är "utgråad".
Det finns andra webbläsare till iPhone som fixar detta, iCab till exempel, men dom gör det inte så snyggt och det går inte att scripta på ett smidigt sätt.
Nej, så en trevlig app vore nice. Men jag kan inte koda Obj-C och jag är osäker på om jag har tid, ork eller lust att lära mig. Det finns ju andra miljöer, som Titanium, där man utvecklar i JavaScript och sen byggs det om som en Obj-C applikation när man kompilerar.
Jag är lite bortskämd med Atlas där det är så enkelt att programmera för jag har färdiga funktioner och klasser för det mesta. Men ingen idé att sura över det. Får helt enkelt ta och vita i det sura äpplet!
Mer i Webblog
Fortfarande bltt Eye of the Tiger igen Valborg Atlasapp Renovering av toalett Studioutrustning bestlld Tre stadier av hst
Nyckelord: atlas, iphone, apps eller programmering
iPhone 5 och iOS 6 Atlas har std fr Retinagrafik Spotify fr iPad Atlasapp Nostalgiskt Blockad av Facebook Mediacenter fr teknikfientliga